Hur hittar jag en bostad?

Skapa ett kostnadsfritt konto

Registrera ett genom att klicka đŸ‘‰ hĂ€r

Skapa konto

Verifiera ditt konto och fyll i din profil

NĂ€sta steg Ă€r att verifiera ditt konto och börja fylla i din profil. NĂ€r din Ă€r profil Ă€r klar, kommer vi pĂ„ Samtrygg att skicka uppdateringar till dig med matchade objekt.

OBS! Du kan Ă€ven söka efter en passande bostad innan du registrerar dig. Du har hittar alla vĂ„ra bostĂ€der 👉  hĂ€r

Skapa profil

Matchningsmail

FĂ„ meddelande om nya bostĂ€der varje dag.

"Du kan enkelt stÀlla in dina sökkriterier i din sökprofil. TÀnk pÄ att inte vara för snÀv i dina sökkriterier"

Boka visning

GĂ„ noga igenom information om annonsen sĂ„ att den stĂ€mmer överens med dina sökkriterier. Boka sedan in pĂ„ en visningstid som passar.

BerÀtta hur det gick efter visningen

Efter visningen loggar du in och berĂ€ttar om du vill hyra bostaden. Är bĂ„da parter överens sĂ„ kommer Samtrygg kontakta dig för att gĂ„ igenom förutsĂ€ttningarna för uthyrningen.

Signera avtal med BankID

NĂ€r ni kommit överens om detaljerna för uthyrningen sĂ„ skickar vi ut ett digitalt hyresavtal som signeras enkelt och tryggt med BankID.

Svarade det hĂ€r pĂ„ din frĂ„ga? Tack för din feedback! 🙌 Ett fel uppstod nĂ€r du lĂ€mnade din feedback. Försök gĂ€rna igen!

Behöver du fortfarande hjÀlp? Kontakta oss Kontakta oss