Hur hittar jag en bostad?

Skapa ett kostnadsfritt konto

Registrera ett genom att klicka här

Verifiera ditt konto och fyll i din profil

Nästa steg är att verifiera ditt konto och börja fylla i din profil. När din är profil är klar, kommer vi på Samtrygg att skicka uppdateringar till dig med matchade objekt.

OBS! Du kan även söka efter en passande bostad innan du registrerar dig. Du har hittar alla våra bostäder 👉  här

Skapa profil

Matchningsmail

Få meddelande om nya bostäder varje dag.

"Du kan enkelt ställa in dina sökkriterier i din sökprofil. Tänk på att inte vara för snäv i dina sökkriterier"

Boka visning

Gå noga igenom information om annonsen så att den stämmer överens med dina sökkriterier. Boka sedan in på en visningstid som passar.

Berätta hur det gick efter visningen

Efter visningen loggar du in och berättar om du vill hyra bostaden. Är båda parter överens så kommer Samtrygg kontakta dig för att gå igenom förutsättningarna för uthyrningen.

Signera avtal med BankID

När ni kommit överens om detaljerna för uthyrningen så skickar vi ut ett digitalt hyresavtal som signeras enkelt och tryggt med BankID.