Hur bokar jag en visning?

Boka visning

Logga in med ditt personliga lösenord på din profil på vår hemsida. Gå till “Mina matchade bostäder”, “Mina sparade bostäder” som du hittar på din profil eller “Sök boende” i sökfältet och välj de bostäder du är intresserad av. På varje bostads sida finns en röd knapp med texten Kontakta/Boka visning, där du klickar dig vidare.

Uthyraren har redan valt visningstider, som du bokar in dig på efter vad som passar dig. Via mail och SMS får du sedan bekräftelse, samt information om adress, uthyrarens namn och telefonnummer. Det är alltid bra att kontakta uthyraren inför visningen för att bekräfta tiden och ställa eventuella frågor innan visningen.
Annat att tänka på:
  • Visningen är personlig vilket innebär att det är extra viktigt att komma i tid.
  • Du kan givetvis avboka och ändra dina visningar. I så fall är det viktigt att göra eventuella förändringar så snabbt som möjligt.
  • Antalet visningar per objekt är ofta begränsat och vi tillämpar principen först till kvarn. Om det skulle vara så att du inte fick chans att gå på visning av det objekt som du var intresserad av kan du ställa dig i kö och därefter kommer Samtrygg att informera dig om och när lediga tider dyker upp.