Vad kostar Samtryggs tjänster?

Att registrera konto, få uppdatering om nya bostäder, söka efter bostäder, samt gå på visning kostar ingenting för dig som bostadssökande så länge du följer Samtryggs användarvillkor. Samtryggs användarvillkor hittar du här.

När du skriver avtal via Samtrygg kommer vi att ta ut en avgift om 15 % ovanpå hyresbeloppet som uthyraren har bestämt. Hyran och avgiften är redan inräknad i det pris du ser i bostadsannonsen!