Går det att anpassa uthyrningsperioden?

Du hittar hyresvärdens önskade uthyrningsperiod i annonsen, men i vissa fall kan hyresvärden vara flexibel med in- och utflyttningsdatum. Det lönar sig att ställa frågan direkt till hyresvärden och förklara dina önskemål. Gör såhär:

1. Klicka på Boka visning och välj en visningstid

2. Skriv till hyresvärden i den chatt som öppnas när du bokat visning

3. Berätta vilken uthyrningsperiod du hade önskat

Om det inte går att hitta en uthyrningsperiod som funkar går det att avboka visningen.